Blog

Kripto para yatırımcılarının yatırımlarını yönetmek için başvurduğu çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Yatırımcılar kripto para yatırımlarını genellikle sosyal medya hesapları, ücretli Telegram grupları ve çevrelerinden edindikleri bilgiler aracılığıyla yönetiyor. Sosyal medyada, –genellikle Twitter– çok takipçili hesaplara duyulan güven artarken adını duyuran bazı isimler Telegram gibi toplu sohbet etmeye müsait mecralarda ücreti mukabilinde katılım sağlanabilen gruplar oluşturuyorlar. Bunlar gibi yaygın olarak tercih edilen yöntemler beraberinde bazı dezavantajları getiriyor. Peki, bu dezavantajlar neler?


Sosyal medyada ve özel gruplarda kripto analizlerini paylaşan kullanıcıların bu alanda yetkin olup olmadığını bilemediğimiz gibi, analizlerin başarı oranı hakkında herhangi bir güvenilir istatistiğe de erişmemiz mümkün olmuyor. Bu yönleriyle kripto para yatırımcılarının zarar etme potansiyelini artıran bu yöntemlerin dezavantajları bunlarla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda ücretli (VIP) grupların ödemeleri güvenli yöntemlerle yapılmadığı gibi yatırımcının ücretini ödeyip gruba alınmadığı durumlar da yaşanabiliyor.


BestCoinSignals, bu noktada dezavantajları avantaja dönüştürme gayesiyle hem yatırımcıların hem fenomenlerin kazandığı güvenilir ve başarı oranı takip edilebilir bir sistem inşa ediyor. Bünyesinde yer alan kripto fenomenlerinin paylaştığı analizlerin kâr ve zarar oranları otomatik olarak hesaplanıyor ve anbean güncelleniyor. Fenomenlerin profilindeki geçmiş paylaşımların içeriği geriye dönük olarak hiçbir şekilde değiştirilemiyor, böylece kullanıcılara şeffaf bir platform sunulmuş oluyor. Aylık abonelik sistemiyle istediğiniz kripto fenomenine abone olurken kredi kartınız ile güvenli ve faturalı bir şekilde ödeme yapmanızı sağlıyor.


“Peki, herkesin kripto paralar üzerine analiz yaptığı günümüzde BestCoinSignals’ın fenomenlerine nasıl güveneceğiz?” diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Evet, fenomen olmak ve paylaşım yapmak isteyen herkes BestCoinSignals çatısı altında paylaşım yapabiliyor fakat belli bir başarıyı yakalayamamış olan fenomenler sistemde listelenmiyor. Bir fenomenin listelerde profiline yer bulabilmesi için aylık en az 10 paylaşım yapmış olması ve bu paylaşımlardaki analizlerinin ortalama %25 ve üzerinde kazanç sağlamış olması şart koşuluyor. Pek tabii fenomenler için de diğer platformlara nazaran avantaj sağlayan BestCoinSignals, pek çok yenilik, fırsat ve eğitimlerle kendini geliştirmeye devam etmekte.

Hemen Üye Ol!

İlgili Blog Yazılarımız

Blog

Kripto Para Borsalarında Spot ve Futures İşlemler Nelerdir?

23/11/2022

Günümüzde kripto para konusu yatırım yapmak ve bu yatırım üzerinden kar etmek isteyen çok sayıda kiş...

Blog

Binance Coin (BNB) Nedir ?

23/11/2022

Gelişen teknolojinin de etkisiyle alternatif ödeme ve yatırım metotları ortaya çıkıyor. Bu yatırım m...

Blog

NewsCrypto Coin (NWC) Nedir ?

23/11/2022

Kripto para piyasası kısa sürede toplumun önemli bir kısmının ilgi duyduğu bir konu haline geldi. Bl...