Blog

Türkiye, kripto para borsasında kullanıcı sayısı açısından son açıklanan verilere göre Avrupa’da birinci, dünya genelinde ise dördüncü sırada yer aldı. Yatırımcılar işlem yaparken sosyal medya ve ücretli Telegram gruplarındaki kripto fenomenlerinin paylaşımlarını göz önünde bulundurmaktadır. Geniş kitlelere hitap eden bazı fenomenlerin adının karıştığı çeşitli dolandırıcılık yöntemleri ise kripto para yatırımlarını onlara göre yönlendiren takipçilerinin güvenlerini kırmaya başladı.


Sosyal medyadaki fenomenleri takip eden kullanıcıların kayda değer bir kısmının fenomenleri takip etme motivasyonu; yüksek kâr beklentisi, kolay ve düşünülmemiş/uğraşılmamış kazanç hayali ile özetlenebilir. Bu durumu farkında olan bazı fenomenler abartılı vaatler, güvenilir olmayan sitelerden reklam alma, rug pull (halı çekme) ve ücretli gruplar vaadiyle takipçilerinden belirli miktarda para toplayıp ortadan kaybolma gibi yöntemlerle dolandırma eylemleri gerçekleştiriyorlar. Hesaplarını tanıtmak için ciddi reklam bütçeleri ayıran fenomenler, bu reklamlarla ve satın alınmış bot hesaplar olabilen geniş kitleleri ile kullanıcıları inandırıyorlar. .


Bahsi geçen güvenilmez muadillerinin aksine BestCoinSignals; güvenilir, şeffaf ve yatırımcıların problemlerine çözüm sunan bir platform sunuyor. Peki, böylesi kullanıcı dostu bir sistem inşa etmeyi nasıl başarıyor? Öncelikle BestCoinSignals çatısı altında yer alan fenomenler, bağımsız olarak değil ortak ilkeleri bulunan kurumsal ve yasal bir sistemde paylaşımlarını yapıyorlar. Fenomenleri takip etmek isteyen aboneler, kredi kartı ile abonelik ödemelerini güvenli bir şekilde ve kayıt altında faturalı biçimde gerçekleşiyor. .


Kullanıcılar abone olacakları fenomenin geçmiş analizlerini ve genel başarı oranlarını profilinde görebiliyor ve fenomenleri başarı oranlarına göre sıralayabiliyor. Paylaşımı yapılan analizlere ne fenomenler ne de BestCoinSignals ekibi tarafından düzeltme/değiştirme yapılamıyor; bununla aboneler için güvenilir ve kaydı tutulabilir bir sisteme imza atılmış oluyor. Halen işlem gören analizlerin kâr – zarar oranları anlık olarak güncellenerek kullanıcılar anlık bildirimlerle bilgilendiriliyor. Analizler hedeflerine ulaştığında veya pozisyon kapandığında abonelere bildirim ve e-mail yollarıyla bilgilendirme ulaştırılıyor. .


Aboneler kadar fenomenler için de avantajlı bir sistem oluşturan BestCoinSignals, fenomenleri adına abonelik yönetimini sağlıyor. Eğitim tecrübesi olan fenomenlere yeni fenomenler yetiştirmeleri üzerine eğitim verme imkânı sunan BestCoinSignals, güvenilir ve şeffaf sistemiyle prestij de sağlamış oluyor. .


Hemen Üye Ol!

İlgili Blog Yazılarımız

Blog

Kripto para yatırımı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?

23/11/2022

<strong>Kripto para yatırımı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?</strong></p>2021 yı...

Blog

Chiliz Coin (CHZ) Nedir ?

23/11/2022

Kripto para borsası her geçen gün büyüyen ve birçok kişinin dikkatini çeken bir borsadır. Birçok yat...

Blog

Temel ve Teknik Analiz Bilmeden Yatırım Yapmak Mümkün Mü?

23/11/2022

Yatırım insanlığın tarihi boyunca kişilerin ellerindeki kaynakları arttırmak için kullandıkları bir ...